Dado sens- prírodná ochrana proti poteniu

by - 03 mája

Ahojte krásky,
pomaličky ale isto prichádzajú teplé dni, kedy sa ľudia viac a viac potia. Pot je prirodzený regulátor teploty tela, no v spojení s mikroorganizmami , môže nadobudnúť nepríjemný zápach. Samotný pot ako taký nie je cítiť, zápach spôsobujú baktérie, ktoré sa rýchlo pomnožia a špatia tam, kde nemajú. Preto je dôležité zabrániť rozmoženiu týchto baktérii, a to dokážeme s pomocou antiperspirantov a deodorantov.
Ak ste milovníci prírodných produktov, ktoré vo svojom zložení nepoužívajú chemikálie či parabény, určite si zamilujete produkt Dado Sens Deosensitive deodorant s 24 hodinovou ochranou proti poteniu.

V čom je tento sprej iný ako ostatné?


Sprej patrí medzi kvalitné výrobky, ktoré môžem doporučiť z vlastnej skúsenosti. Obal spreja je ako pri kryštálových deodorantoch- sklenená tuba. Keďže sa jedná o sprej, dávkovač je vo forme pumpičky. Vôňa je jemná, svieža, nič prehnané ani sladkasté. Balenie obsahuje 75 ml, ktoré vám pri každodennom používaní vydrží cca 3 mesiace. Deodorant obsahuje látky starajúce sa o ochranu, jemnosť a sviežosť zároveň. Ako býva zvykom u bio produktoch, výrobcovia sa vyvarovali použitia alumínia ( hliníka ), farbív, živočíšnych extraktov a tiež silikónov. Vodnatá konzistencia obsahuje aloe vera, známe svojimi hojivými účinkami a koreň zo sladkého drievka, ktorý pomáha hydratovať a ukľudňovať podráždenú pokožku, zväčša prítomnú po holení. Nezľaknite sa, ak nájdete v zložení alkohol. Áno, sprej obsahuje alkohol, no je to čistý nedenaturovaný etylalkohol, ktorý sa získava fermentáciou škrobu a cukru. V spreji je obsiahnutý hlavne kvôli tomu, aby sa účinné látky rozpustili. Má tiež osviežujúce, tonizačné a stimulujúce účinky. Myslím, že nemusím pripomínať, aké dôležité je pre Annemarie Borlind šetriť prírodu a zvieratá, preto každý produkt, ktorý sa na ich eshope nachádza, nie je testovaný na zvieratách a nepoškodzuje životné prostredie. Dado sens sprej sa líši od ostatných sprejoch hlavne preto, že splní to, čo sľubuje. Ochrana proti poteniu je viac než 100 %, zápach aj po náročnom dni nulový, podpazušie zjemnené a ukľudnené. Použitie sprejíka zvládne každý, stačí, ako ho aplikujete na čisté podpazušie z určitej vzdialenosti. Ako som spomínala, má tekutú konzistenciu, takže ja si ho ešte s rukou rozmažem. Zaschne veľmi rýchlo, nezanecháva žiadne biele fleky ani pruhy. Neopadáva z podpazušia, po dlhom dni ho stále cítim, pokožku nedráždi, a preto je vhodné hlavne pre citlivky a tiež ľudí s atopickou pokožkou. 75 ml balenie je dosť praktické, nosím ho so sebou stále v kabelke, ak by som v prípade núdze potrebovala osviežiť. Aj keď ho mávam v taške, ešte som ho mimo domu nepoužila, pretože vydržal od rána, a nebolo treba ho znova aplikovať. Veľa žien sa obáva rakoviny alebo inej hávede, ktorá nám môže poškodiť zdravie. Preto by sme si mali uvedomiť aj to, že antiperspiranty s obsahom hliníka, parabénov a silikónov v značnej miere prispievajú k deleniu nádorových buniek, z ktorých vznikajú karcinómy.
Ak sa neviete vzdať svojho obľúbeného deodorantu, skúste Dadosens, presvedčte sa, že prírodné produkty vedia fungovať aj bez prídavkov chemikálii. Milujem pocit, ak si vezmem svoje obľúbené čierne tričko, a bez obáv použijem deodorant. Konečne som našla správny produkt, s ktorým sa nemusím strachovať, či mi na tričku ostali biele pruhy, s ktorým sa nemusím hanbiť, ak je môj pot prenikavejší, s ktorým šetrím prírodu, a s ktorým víťazím bojovať proti potu celý deň.
Ak vás zaujal tento výrobok, chcete ho vyskúšať, a presvedčiť sa samé, klikajte na eshop Annemarieborlind.sk, kde nájdete nielen deo produkty. :) Cena spreja je pomerne nízka oproti tomu, čo všetko dokáže. Stojí 12,53 eur, čo je viac ako prijateľné, nemyslíte?
Ak nemáte problém investovať do dekoratívky, investícia do zdravšej alternatívy deodoranta by nemala zruinovať váš rozpočet. ;)


Nehanbite sa za svoj pot, gény neovplyvníte. Môžete však "nepriateľa" zlikvidovať raz a navždy pomocou deo spreja, ktorý ulahodí nielen vám, ale aj vášmu okoliu. ;)

Prajem krásny zvyšok dňa,
S.

Za poskytnutie výrobku na testovanie ďakujem Annemarieborlind.sk.

You May Also Like

0 komentárov

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)