Kozmetika Annemarie Borlind

by - 04 februára

Ahojte,
poznáte značku Annemarie borlind? Ak nie, nevadí, pretože tento článok bude venovaný tejto úžasnej značke a jej produktom. :)
Annemarieborlind je prírodná certifikovaná kozmetika, ktorá predáva výrobky po celom svete. Značka pochádza z Nemecka, kde ju v roku 1946 Annemarie Lindner založila. Ona sama totiž trpela kožnými problémami, čo ju priviedlo k profesii kozmetičky, a výrobe prírodnej kozmetiky. Produkty sú vyrábané z čisto prírodných zložiek, žiadna chémia. Výrobky poskytujú starostlivosť pre každý typ pleti, vek alebo kožný problém. Základom výrobkov je termálna voda z prameňa “Walter-Lindner-Spring”, ktorý sa nachádza v kúpeľnom regióne v Nemecku, a ktorý je známy svojimi liečebnými účinkami.

Medzi výrobkami, ktoré som mala možnosť testovať, boli sérum a čistiaca pena. Poďme si spolu prejsť, aké dojmy vo mne kozmetika zanechala. :)


1. Osviežujúca hyalurónová čistiaca pena:

Vnútorná hydratácia tela by mala byť samozrejmosť pre každú z nás. To, že pijeme vodu však pre našu pleť nestačí. Denno denne je vystavená prachu, špine a ovzdušiu, ktoré ju nielen vysušujú, ale jej tiež uberajú potrebné živiny, a pleť starne. Preto potrebujeme kozmetiku, ktorá pleť ochráni a nedovolí, aby sa jej ochranná bariéra porušila. Táto pena má vo svojom zložení látky, ktoré pomáhajú udržať čistotu a sviežosť vašej pleti vždy, a za každých okolností. Obsahuje kys.hyalurónovú, ktorá je známa svojimi hydratačnými účinkami. Zabraňuje škodlivým látkam prenikať cez tkanivo kože, vyhladzuje vrásky a vedeli ste, že túto kozmetiku používa aj Nicole Kidman?
Hydratačná hyalurónová čistiaca pena má jemnú konzistenciu, používam ju ráno a večer na mokrú pleť. Krúživými pohybmi masírujem tváričku a následne opláchnem vodou. Už po prvom použití cítiť jemnosť pokožky, žiadnu mastnotu a pocit čistoty. Pena je vhodná pre všetky vekové kategórie, takže ju kľudne požičajte mamine. :)
Balenie má 150 ml, čo je super, lebo pena sa rýchlo nevypotrebuje. Používam ju už niekoľko dní a musím uznať, že odlíči fakt dobre. Pre mňa úžasné, pretože ja sa rada odličujem rýchlo a šikovne. Ak máte radi luxus, no nechcete utrácať veľké peniaze, tak táto pena je práve pre Vás.
Stačí fakt máličko, a pleť krásne vyčistí a napumpuje. :)



2. Energizér z pomarančových kvetov:

Moja prvá skúsenosť s dvojfázovými výrobkami ma príjemne prekvapila. Doteraz som na pleť žiadne séra nepoužívala. To som však ešte nevedela, o čo prichádzam. Tento „pomarančík“ po aplikácii okamžite zaschne, krásne vonia a nedráždi pokožku. Skúšala som ho pod makeup a svoju úlohu zvládol super. Konečne výrobok, ktorý sa po nanesení makeupu nežmolí. Obsahuje pomarančový extrakt, ktorý sa získava zo šupiek sicílskeho červeného pomaranča. Nájdeme v ňom aj vitamín E a A ( E je známy svojou antioxidačnou ochranou tkanív, spomaľuje proces starnutia a regeneruje a obnovuje tkanivá a A pomáha pleti s hojením a vyživí ju).
Sérum používam ráno aj večer na očistenú pleť. Pred aplikáciou treba sérum potriasť, aby sa olej a vodnatá zložka premiešali. Na tvári má výborný účinok, krásne vpije a neštípe ani inak nedráždi pokožku. Pre tie z vás, ktoré neznášate krémy a pocit mastnoty, tak určite siahnite po tomto sére. Fakt skvelá vec aj pre ženy, ktoré nikdy nemajú čas. :) Už po 5 dňoch používania pociťujem hebkejšiu a krajšiu pleť, je viac rozjasnená, žiadne extra kruhy pod očami, a konečne sa cítim sviežo. Pre mňa, čo som stále v škole a v učebniciach, akoby som našla. ;)


Prípravky si môžete zakúpiť na eshope Annemarieborlind.sk alebo si pre ne zájsť do vybraných kozmetických salónov. Kozmetiku totižto používajú aj dobre známe dermacentrá. :)

Máte skúsenosti s touto značkou? Absolvovali ste kúru s použitím týchto výrobkov? 


Prajem pekný dník, 
S.

Za poskytnutie výrobkov ďakujem eshopu assay.sk.



You May Also Like

0 komentárov

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)